5 Günlük Şok Diyet

Bir an önce kilo vermeye ihtiyacı olan kişiler için yazmış olduğumuz bu şok diyet ile 5 gün içerisinde 5 kilo vermeniz mümkün olacak. Yalnız bilmeniz gereken nokta şok diyetlerin vücut üzerinde olumsuz etkiler yaratabildiğidir. Kısa sürede acil kilo vermesi gereken okurlarımız için aşağıda vereceğimiz listeye harfiyen uymanız yeterli olacak.

5 günlük diyet listesi

İlk Gün:

Diyetimizin ilk gününde sabah, öğle ve akşam 3 öğün boyunca haşlanmış patates yiyoruz. Dikkat edilmesi gereken nokta ise hiç bir şekilde yağ, tuz ve baharat eklemememiz gerektiğidir.

İkinci Gün:

Diyetimizin ikinci günü ise sevze günüdür. İster salata ister sevdiğiniz sebzelerin haşlamasını öğününüzde tercih edebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta ne yağ ne de tuz eklememektir.

Üçüncü Gün:

Üçüncü günümüzde ise enerji kaybınızı yok etmek için kırmızı et tüketmeniz gerekiyor. Eti ister haşlama ister ızgara olarak pişirebilirsiniz.

Dördüncü Gün: 

Diyetimizin üçüncü gününde kırmızı et tüketimi sayesinde enerjimizi aldığımıza göre dördüncü günümüzde tüm öğünlerde muz hariç tüm meyveleri tüketebiliriz.

Beşinci Gün:

Diyetimizin beşinci gününde her öğünde 3 adet yumurta haşlaması yenmelidir.

Diyet boyunca bol bol su tüketimi yapmalı, çay kahve gibi içeceklere kesinlikle şeker atılmalıdır.

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski