Yaşasın Yaz Tatili :)


Bu sabah bilgisayarın başına, öğrencileri yaz tatiline girmiş, kendisinin tatile girmesine yalnızca 2 hafta kalan  bir öğretmen olarak oturdum. Evet bu yıl hem gebelik, hem sonrasındaki izin dönemim, hem onun ardından kendimce kullandığım garip bir rapor durumu derken bu yıl pek çalıştığım söylenemez. Ama çalışçalışma adı tatil işte ;)

Aklımda bir tatil yazısı vardı ama geçtiğimiz yıl Yalova'daki bir lisenin öğretmenlerinin hazırladığı videoyu hatırlayınca hepsi uçtu gitti. Açtım, bi daha bi daha izledim. İmrendim yahu !

Yalova Anadolu Lisesi öğretmenleri, geçtiğimiz yıl mezun olan 12. sınıf öğrencileri için 'Sevgili 12. sınıflar, Yalova Lisesi'nin 45. mezunları! Mezun oluyorsunuz diye üzüldüğümüzü sanmayın' sözleri ile başlayan , PSY'nin ünlü parçası Gangnam Style'nin müziği eşliğinde sürüp giden, müdüründen hizmetlisine dek herkesin Gangnam dansı yaptığı o video, eğitim tarihimizin en düşündürürken güldüren olaylarından biri olmuştur zannımca.  Yok güldürürken düşündüren değil, o dediğimiz edebi sanat eserlerinden fıkra'ya ait bir olay ;)

Bence anlamlı ve hoş bi çalışma olmuştur. N'apalım ? İzleyip yeniden hatırlayalım, veya bilmeyenlere göstermiş olalım, sonra da başta eğitim camiasındaki meslektaşlarım olmak üzere herkese iyi bir yaz tatili dileyelim :)


Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski