Gösterişli Telefon Kılıfları

süslü pahalı telefon kılıfları


Biraz zenginin malıyla çenemizi yoralım hadi !

Cep telefonuna mı daha çok para verirsiniz yoksa onu içinde saklayacağınız, sarıp sarmalayacağınız telefon kılıfına mı ?  Bu telefon kılıflarını gördükten sonra içindeki telefona pek ehemmiyet vereceğinizi sanmam. Zira bir çoğu swarovski taş işlemeli !

Gerekli mi gereksiz mi orasını bilemem, benim görevim size örnek sunmak, bilgi vermek, 'aha böyle de bişey var, haberiniz olsun' demek. O yüzden 'amannn ne gereksiz şeyler' diye bana değil, tasarımcılara yorum yapın :) Hatta bence onlara da yapmayın, şu el kadar tasarımlarda ne emek var.

süslü pahalı telefon kılıfları

Tamamı altından olan modellerin yanında yalnızca altın kaplama olan daha ucuz modellerde varmış. Araba fiyatına telefon kılıfı hesabı !

süslü pahalı telefon kılıfları

Daha ucuz modeller isterseniz eğer öyle altını, pırlantası vs. olmayan, daha az teferruatlı tasarımlarda mevcut. Üzerinde kullanılan her şey 'çakma' bu bal kabağı arabalı kılıf bile bence çok hoş.

süslü pahalı telefon kılıfları

'Benim vahşi ruhuma bunlar çok naif kalır' diyenleri de düşünmüşler. Tabii yol yine pahalı taşlardan geçiyor, 'vahşiyim ama para bende' hesabı !!!

süslü pahalı telefon kılıfları

 Parası neyse de bunlar elde nasıl tutulur bilmem. Avucumun içine yerleştirdiğimi hayal ediyorum, edemiyorum ! Üst üste yığılmış taşlardan gel de kavra telefonu. Azıcık mantık yahu !


Her zıkkıma sokuşturulan Eyfel Kulesi'nin bu kılıflarda görülmemesi düşünülemezdi herhalde. Kılıflarda sözüm yok, yeter ki erkek iç çamaşırlarındaki Eyfel Kulesi görüntüsünü kaldırsınlar lütfen !

süslü pahalı telefon kılıfları

İşte benim en beğendiğim model, 3 harfli tasarım . Ne sade, ne çok gösterişli, elde tutulması da kolay :) Ayrıca baş harflerden ötürü kişiye özel. Ama 120 Euro civarı bir fiyatı olduğunu öğrenince beğenmekten vazgeçtim. Kızlarla toplaşır minicik metalları Japon yapıştırıcısıyla yapıştırır aynısı yaparız, ne gerek var !

Telefon faturalarınızın az geldiği , telefon arızalarınızın olmadığı, aradığınız kişiye derhal ulaşabildiğiniz günleriniz olsun, pahalı telefon kılıfınız olmasa da olur. Adios gençler.

Yorum Gönder

Post a Comment (0)

Daha yeni Daha eski